Carduri de vacanta Servicii

Ne asigurăm că totul este PERFECT pentru nevoile tale pe durata șederii.

Parcare

Parcarea este disponibilă doar în afara proprietății, pe locurile de parcare publice.

Există mai multe opțiuni de parcare:

Parcarea costă 10 RON/zi și poate fi făcută pe str. 9 Mai (la 0 – 2 minute de mers pe jos de la apartamente) sau pe str. Ocnei (la 3 – 5 minute de mers pe jos de la apartamente). Parcarea trebuie plătită doar între orele 08:00 – 22:00 (8 dimineața – 10 seara).

Există mai multe metode de plată:

  • folosind automatele de bilete de parcare găsite în zonă (plata în numerar sau cu card)
  • prin SMS
  • utilizând aplicația „Parcare Sibiu”
  • cumpărând bilete de parcare din magazinele locale din zonă. Puteți găsi unul dintre ele la 1 minut distanță de apartamentele noastre, pe str. 9 Mai, nr. 51

Parcarea gratuită este disponibilă pe următoarele străzi: str. Liviu Rebreanu (la 2 – 3 minute de mers pe jos de la apartamente), str. Noua (la 3 – 5 minute de mers pe jos de la apartamente), str. Rotarilor (la 5 minute de mers pe jos de la apartamente).

Dacă plătiți pentru parcare, biletul va fi valabil în zonele de parcare A, C și D din Sibiu, care acoperă aproximativ 90% din oraș (inclusiv centrul istoric și toate atracțiile turistice importante).

Carduri de vacanță

Galeria Grafit Apartments acceptă plata cu carduri de vacanță

Descoperă facilitățile noastre de plată flexibile

Acum, la Galeria Grafit Apartments acceptăm plăți convenabile cu cardurile de vacanță Pluxee, Up și Edenred. Indiferent dacă alegeți să vă bucurați de o escapadă de weekend sau să vă rezervați o ședere mai îndelungată, puteți să vă planificați călătoria fără griji și să vă bucurați de o ședere în centrul istoric al Sibiului, la un pas de toate atracțiile.

Open chat
Galeria Grafit Sibiu
Buna!👋
Te putem ajuta?