Politica de rezevare/ anulare a rezervării

Rezervări

Rezervările sunt garantate doar atunci când plata este efectuată în avans sau dacă se achita un acont în prealabil.

Termenul de rezervare este cu pana la 1 zi inainte de check-in sau chiar si in ziua check-in-ului in functie de disponibilitate

Anulări

Pentru rezervările garantate sau plătite în avans:

Dacă în confirmarea scrisă primită de la Galeria Grafit Apartments nu sunt alte condiții specificate, atunci:

  • Termenul de anulare al unei rezervări, fără a se percepe penalități, este cu 15 zile înainte de sosire. Avansul achitat se restituie în termen de 30 de zile de la cererea de anulare. În cazul anulării și rambursării plății avansului, vom percepe o taxă de manipulare de 25 lei, plus comisioanele bancare.
  • Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de 15 zile înainte de sosire, sau în caz de neprezentare, după orele 21:00 din ziua de sosire,  se percepe întreaga contravaloare a rezervării, sumă care se reține din avansul plătit.
  • În caz de neprezentare, hotelul își rezervă dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.

 

Modul de anulare a rezervării

Solicitare scrisa catre office@galeriagrafit.ro sau telefonic la numarul de telefon afisat pe website.

Cazarea oaspeților

Check-in : după ora 14:00
Check-out : până la ora 11.00

Cazarea (check-in)  înainte de ora 14:00 și plecarea (check-out)  după ora 11:00 vor fi onorate de Galeria Grafit Apartments în funcție de disponibilitatea acestuia la momentul respective si pot implica costuri extra.
Cazarea se va face în baza prezentării unui act de identitate, a voucher-ului (în cazul turiștilor cu sejurul comandat la o agenție de turism) și a completării fișei de de cazare.
Alocarea spațiilor de cazare se face în funcție de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta disponibilitatea unui anumit apartament. Solicitările de acest gen sunt considerate preferințe ale turiștilor pe care încercam să le satisfacem în limita disponibilităților, fiind exclusă garantarea.

Tarife

Tarifele sunt prezentate pe website. Pentru confirmarea tarifului vă rugăm să ne contactati prin e-mail la adresa office@galeriagrafit.ro sau telefonic.
Tarifele includ TVA.
Tarifele diferă în funcţie de perioadă și de tipul de cazare pentru care optaţi. Conducerea Galeria Grafit Apartments poate modifica perioadele ofertelor speciale fără a se face notificări în prealabil.

Modalități de plată

Galeria Grafit Apartments acceptă plata numerar (Lei), cărți de credit (Visa, Mastercard, Maestro), transfer bancar (plata se face înaintea cazării).

Spaţiul de parcare şi autoturismele

Parcarea se face pe propria răspundere, pe domeniul public din zona apartamentelor. Pentru parcare nu se face rezervare. Deși luăm toate măsurile de precauție, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafaţa proprietăţii noastre.

Siguranța obiectelor personale

Nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta proprietății, complexului de cazare.

Comportament

Este interzis consumul in exces de băuturi alcoolice, sonorizările cu volum ridicat atât în interior cât și în exterior, sau la ore cand ii deranjează pe ceilalti turiști cazați.
Este interzisă aruncarea gunoaielor de orice fel, inclusiv mucuri de țigări, în alt loc decât coșuri de gunoi sau scrumiere. De asemenea, este interzis aprinsul focurilor de orice natură.

Fumatul

Este permis doar in zonele special amenajate (terase).

Modificări ale politicii 

Politica poate fi modificată fără a se face notificări în prealabil.
Pentru ofertele speciale, Termenii și Condițiile pot fi modificate după caz. Termenii prezentați în oferte anulează după caz termenii și condițiile mai sus menționați.

În cazul nerespectării uneia sau mai multor restricții din acest regulament, Galeria Grafit Apartments își rezervă dreptul de a acționa conform legii pentru încălcarea proprietății private sau a regulilor interne ale acestuia.

 

Open chat
Galeria Grafit Sibiu
Buna!👋
Te putem ajuta?